Christina Rompa

Representative, Educator

The Netherlands - Instructor

Flag

Languages: Nederlands, English

Ik herinner me mijn eerste kennismaking en ervaring met NeurOptimal® in 2003 als de dag van gister: innerlijke rust en helderheid van geest. In essentie, bij mezelf thuiskomen. En dat op zo’n prettige en moeiteloze wijze. Met psychologie en neuro-linguïstisch programmeren als achtergrond startte ik mijn praktijk De Zachte Kracht. Sindsdien ben ik een genietende getuige van de vele veranderingen die mensen in hun leven ervaren dankzij dit magnifieke instrument.

In 2010 verwelkomde ik de gelegenheid om Zengar vertegenwoordiger en instructeur in Nederland te worden: Breingoed was geboren. Mijn werk is mijn hobby. Ik heb plezier in het informeren, inspireren en ondersteunen van NeurOptimal® gebruikers en trainers. Zowel het gezin dat een systeem voor thuisgebruik aanschaft als de professional die sessies aan anderen wil gaan aanbieden. Voldoening vind ik ook in het geven van de inspirerende NeurOptimal® cursussen, in het overdragen van mijn door de jaren heen verzamelde kennis van de Zengar filosofie en werkwijze.

Mijn wens is steentjes bij te dragen aan de verbreiding van deze waardevolle werkwijze. En ik kijk ernaar uit getuige te zijn van de verdere integratie van NeurOptimal® Dynamical Neurofeedback® in het thuisgebruik, de zorgsector, het bedrijfsleven en het onderwijs.

Wanneer je geïnteresseerd bent in de aanschaf van een systeem voor persoonlijk of professioneel gebruik, sta ik je graag te woord. Een lezing op locatie, een kosteloos informatief gesprek en demo training bij Breingoed, of het huren van een systeem om zelf sessies te kunnen doen, behoren tot de mogelijkheden.

——

I well remember my first acquaintance and experience with NeurOptimal® in 2003: inner peace and clarity of mind. In essence, coming home to myself. And in such a pleasant and effortless manner. Having Psychology and Neurolinguistic Programming as my background I opened up my practice Gentle Strength. Since then I’ve enjoyed witnessing the numerous changes people experience in their lives, using this magnificent tool.

In 2010 I embraced the opportunity to become a Zengar Representant and Instructor in the Netherlands: Breingoed was born. My work is my hobby. I find pleasure in informing, inspiring and supporting NeurOptimal® users and trainers. Both the family that has a system for home use as well as the professional who wants to offer sessions to others. Fulfillment is also found in teaching the inspiring NeurOptimal® courses, in conveying my yearlong gathered knowledge of Zengar’s philosophy.
My desire is to contribute to further expansion of this valuable technology. And I look forward to witnessing the increasing integration of NeurOptimal® Neurofeedback in family homes, healthcare, business corporations and educational environments.

When you are interested in purchasing a system for personal or professional use, I am happy to be of service to you. A lecture or presentation, a meeting and demo at my office or renting a system to do your own sessions are some of the services I offer.

Christina Rompa

K. van Rossumstraat 27, 5104 HK Dongen

[email protected] www.breingoed.nl

Content is available only for Instructor.

Zengar Basis Certificatiecursus februari 2023

February 13, 2023

Door omstandigheden heb ik pas onlangs, drie jaar na de aanschaf van mijn NeurOptimal systeem, de Zengar Basis Certificatiecursus kunnen doen. Ik werk al jaren met deze Neurofeedback-methode en heb de afgelopen jaren via Zengar de nodige webinars gevolgd waardoor mijn behoefte de cursus te gaan volgen eigenlijk niet zo heel groot was.

De twee cursusdagen in Dongen hebben me veel meer opgeleverd dan ik had verwacht. Christina wil deelnemers tijdens deze basiscursus ‘informeren en inspireren’ en wat mij betreft is dat haar uitstekend gelukt.

Ik kijk echt weer met nieuwe ogen naar de mogelijkheden van het werken met NeurOptimal en ben Christina erg dankbaar dat ze op zo’n enthousiaste manier haar enorme kennis en wijsheid heeft willen delen, waardoor ik nu weer nieuwe stappen kan gaan zetten in mijn leven.

Margo Vos

Zorgvuldig, attent en vlot!

October 19, 2021

“Mijn ervaring met Christina Rompa is zeer positief. Ze gaat zorgvuldig te werk en is een zeer betrouwbare en attente begeleider. Je krijgt vlot antwoord op al je vragen en ze doet wat ze belooft!”

Ayna Siem
Your Cart
Empty CartYour cart is emptyReturn to Store