NeurOptimal® Basic Re-Certification

Loading Courses & Events

« All Courses & Events

  • This course & event has passed.

NeurOptimal® Basic Re-Certification

November 29, 2018 - April 1, 2019

Presented by: Christina Rompa

Het NeurOptimal® Certificering programma is opgezet om Trainers op de hoogte te houden, of mooier in het Engels: ‘in the know’. We zullen je kennis over de NeurOptimal® taal, filosofie, branding en natuurlijk de huidige systeem componenten van NO3, bijspijkeren. Dit heeft vorm gekregen in een 3 uur durende ‘re-certificering’ voor alle Trainers die reeds de 2 daagse Basis of Advanced Certificatie cursus hebben gedaan (onthoud dat tegenwoordig alle certificaten na 3 jaar verlopen!).

Na het volgen van de Re-Certificatie ontvangt de Trainer een driejarig certificaat, dat getuigt van voltooiing van de cursus. Om het certificaat te ontvangen wordt de deelnemers gevraagd te slagen voor een vragen quiz (20 items) die deze nieuwe kennis van de meest recente informatie in het Zengar Dynamical Neurofeedback® proces weerspiegelt. Doe mee met deze 3 uur durende Re-Cert cursus en samen leren we de ondersteunende taal, filosofie en missie van het meest actuele NO3 NeurOptimal® proces.

Deze recertificatie cursus zal 2.5 tot 3 uur duren.

LET OP: De Basic Re-certificering cursus is beschikbaar voor alle basis gecertificeerde trainers die hun certificaat vóór 2018 hebben behaald. Als uw certificaat een niet-verlopen datum heeft, hoeft u niet opnieuw gecertificeerd te worden tot de vervaldatum die op uw certificaat.

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR DE OPNAME: [email protected]

LET OP: vanaf april 2019 zijn alle Nederlandse hercertificeringscursussen $ 250 USD voor niet-leden. Alle hercertificeringscursussen blijven gratis voor alle actieve PASS-leden tijdens de hercertificeringstijd.

 

Details

Start:
November 29, 2018
End:
April 1, 2019
Course & Event Categories:
,