NeurOptimal® Advanced Recertificeringscursus – in het Nederlands

Loading Courses & Events

« All Courses & Events

NeurOptimal® Advanced Recertificeringscursus – in het Nederlands

October 17, 2019 - October 17, 2022

Let op: Hier vindt u de optie om een opname aan te vragen als u een Advanced Gecertificeerd Trainer bent.

Het NeurOptimal® Re-Certification programma is ontworpen om de Trainers op de hoogte of ‘in the know’ te houden. Wij zullen uw kennis van de NeurOptimal® Taal, Filosofie, Branding en natuurlijk de huidige systeemcomponenten van NO3 actualiseren. De uitvoering omvat een 2 tot 3 uur durende ‘Re-Certification’ voor alle Trainers die de 2-daagse cursus Basic of Advanced NeurOptimal® Certification al hebben afgerond (onthoud dat alle certificaten nu na 3 jaar vervallen!).

Na afloop van de Re-Certificeringscursus krijgt de Trainer een 3 jaar geldend certificaat dat voltooing van de cursus bevestigt. Om het certificaat te ontvangen wordt de deelnemers gevraagd een 20-vragen quiz te doen ter ondersteuning van deze nieuwe kennis van de meest actuele informatie in het Zengar Dynamical Neurofeedback® proces.

Doe mee aan de 2 uur durende ‘Re-Cert’ cursus dan leren we samen de ondersteunende Taal, Filosofie en Missie van het meest actuele NO3 NeurOptimal® proces.

LET OP: Alle gecertificeerde trainers moeten eerst de BASIC Re-certificering bijwonen en behalen voordat de Advanced Re-certificeringscursus voor gevorderden van start kan gaan. Klik HIER om toegang te krijgen tot de basisrecertificeringpagina. Als u uw Advanced Certification nog niet hebt ontvangen, gaat u HIER naar onze online cursus voor gevorderden in het Engels.

LET OP: vanaf mei 2020 zullen alle Nederlandse recertificeringscursussen voor NON PASS-leden $250 USD bedragen. Alle recertificeringscursussen blijven gratis voor allen die een actief PASS-lidmaatschap hadden ten tijde van het recertificeringstijdstip.

Voor vragen en voor het aanvragen van de Advanced recertificering: [email protected]

Details

Start:
October 17, 2019
End:
October 17, 2022
Course & Event Categories:
,

Venue

NeurOptimal Live Courses
545A Grand Blvd
Ile-Perrot, Quebec J7V 4X4
Phone:
8669906784
Website:
https://neuroptimal.com