NeurOptimal® Advanced Recertificeringscursus – in het Nederlands

Loading Courses & Events

« All Courses & Events

NeurOptimal® Advanced Recertificeringscursus – in het Nederlands

October 17, 2019 - October 17, 2022

Let op: Hier vindt u de optie om een opname aan te vragen als u een Advanced Gecertificeerd Trainer bent.

Het NeurOptimal® Recertification programma is ontworpen om de Trainers op de hoogte of ‘in the know’ te houden. Wij zullen uw kennis van de NeurOptimal® Taal, Filosofie, Branding en natuurlijk de huidige systeemcomponenten van NO3 actualiseren. De uitvoering omvat een 2 tot 3 uur durende ‘Recertification’ voor alle Trainers die de 2-daagse cursus Basic of Advanced NeurOptimal® Certification al hebben afgerond (onthoud dat alle certificaten nu na 3 jaar vervallen!).

Na afloop van de Recertificeringscursus krijgt de Trainer een 3 jaar geldend certificaat dat voltooing van de cursus bevestigt. Om het certificaat te ontvangen wordt de deelnemers gevraagd een 20-vragen quiz te doen ter ondersteuning van deze nieuwe kennis van de meest actuele informatie in het Zengar Dynamical Neurofeedback® proces.

Doe mee aan de 2 uur durende ‘Recert’ cursus dan leren we samen de ondersteunende Taal, Filosofie en Missie van het meest actuele NO3 NeurOptimal® proces.

LET OP: Alle gecertificeerde trainers moeten eerst de BASIC Recertificering bijwonen en behalen voordat de Advanced Recertificeringscursus voor gevorderden van start kan gaan. Klik HIER om toegang te krijgen tot de basisrecertificeringpagina. Als u uw Advanced Certification nog niet hebt ontvangen, gaat u HIER naar onze online cursus voor gevorderden in het Engels.

LET OP: vanaf mei 2020 zullen alle Nederlandse recertificeringscursussen voor NON PASS-leden $250 USD bedragen. Alle recertificeringscursussen blijven gratis voor allen die een actief PASS-lidmaatschap hadden ten tijde van het recertificeringstijdstip.

Voor vragen en voor het aanvragen van de Advanced recertificering: [email protected]

Details

Start:
October 17, 2019
End:
October 17, 2022
Course & Event Categories:
,

Venue

NeurOptimal Live Courses
545A Grand Blvd
Ile-Perrot, Quebec J7V 4X4
Phone:
8669906784
Website:
https://neuroptimal.com